Корзина
10 отзывов
Ждем ваших сообщенийСьогодні Розпродаж
Інтернет магазин Альфастор
+380680220959
+380680220959
+380508819698

НАВІЩО ПОТРІБЕН БЛЕНДЕР: ФУНКЦІОНАЛ І 5 ПРИЧИН КУПИТИ

НАВІЩО ПОТРІБЕН БЛЕНДЕР: ФУНКЦІОНАЛ І 5 ПРИЧИН КУПИТИ

НАВІЩО ПОТРІБЕН БЛЕНДЕР: ФУНКЦІОНАЛ І 5 ПРИЧИН КУПИТИ

Спочатку - пристосування для швидкого подрібнення невеликої кількості продуктів. Але технології не стоять на місці, і в 21 столітті можливості подібних пристроїв значно перевершують початкові моделі. Може здатися, що такий прилад - не самий необхідний в кухні. Але чому все більше покупців прагнуть його придбати, яку він приносить користь і чи варто купувати, розповість стаття.

Для чого використовують блендери на кухні?

Щоб користуватися насадками було зручно, фірми додають в набір різні ємності. Деякі - навіть зі спеціальними кришечками, щоб готову їжу було зручно зберігати або брати з собою.

Що можна збивати блендером такого типу? Кулінари пропонують такий список:

  • картопляне пюре стане повітряним, ніжним і однорідним;
  • пюрешкі для малюка отримають приємну, легку текстуру;
  • фарш з різного м'яса - готові котлетки порадують м'якістю і однорідністю. До того ж, продукти краще перемішається;
  • молочні та інші коктейлі - швидке приготування і відмінний результат;
  • суп-пюре - не доведеться возитися з громіздкою кухонною технікою, щоб приготувати легкий обід;
  • соуси і майонез - без грудочок і зайвих зусиль. Та й багато деталей мити не доведеться.

Автоматизовані «підмайстра» на кухні для господині – компактні, швидкісні, з багатим функціоналом комбайни та блендери . У них загальне призначення – перероблення продуктів. Але зовні, внутрішньо, по вартості і деяких опцій девайси кардинально відрізняються один від одного. Що ж краще вибрати і купити: невеликий блендер або більш масивний кухонний комбайн? Стаття допоможе дізнатися головні відмінності апаратів і підштовхне до вибору потрібного девайса.

Блендер - зручний прилад: і змішає, і подрібнити, і зіб'є. Всі варіанти ділять на стаціонарні й заглибні. Але який з них краще купити? Є взагалі різниця між ними, крім зовнішності? Забігаючи наперед - так, різниця є. Чим відрізняються ці два пристрої, яке з них краще вибрати - розповідає стаття. Також в ній даються загальні поради щодо вибору подрібнювача.

На що звертаємо увагу?

Щоб дізнатися, який блендер краще купити: погружного типу або ж зупинитися на стаціонарному апараті, потрібно визначитися, для чого він потрібен.

Любителям Коктейльчики, супчиків-пюре, різноманітних соусів найкраще підійде стаціонарний варіант . Цей варіант зуміє подрібнити лід, а ще з його допомогою можна за дві секунди замісити тісто на млинці або оладки.

Потрібно подрібнити горіхи, зелень, м'ясо? Варто взяти занурювальний апарат . Справа в тому, що дрібні частинки цих продуктів ущільнюються і прилипають до стінок чаші: розташовуючи насадку під різним кутом, цього можна уникнути. Занурювальні апарати гарні й тим, що замість чаші можна використовувати глибокі миски, каструлі . Це зручно, якщо потрібно разом приготувати дуже багато.

Технічні характеристики

Єдині для блендерів будь-якого типу. Головних параметрів в цьому випадку всього два:

  1. Потужність. Чим більше, тим швидше блендер справляється з обробкою і тим твердіше продукти, які він зможе подрібнювати.
  2. Кількість швидкостей. Оптимальний мінімум - 2 швидкості. Наприклад, на повільній добре збивати, а на більш швидкій - подрібнювати тверді, сирі продукти у великій кількості.